ALEGERI LOCALE 2016. Bihor: Zgonea e convins că PSD pot obţine 30% la locale

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, şi-a exprimat, joi, convingerea că la nivelul judeţului Bihor se pot obţine de către organizaţia social-democrată cel puţin 30 de primari şi 30% din voturile pentru Consiliul Judeţean pentru ca astfel funcţia de preşedinte al forului judeţean să revină PSD.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Bihor, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte executiv al PSD, Valeriu Zgonea, s-a aflat joi, în calitate de coordonator din partea Comitetului Executiv Naţional, într-o vizită de lucru în judeţul Bihor pe tema pregătirilor pentru alegerile locale.

Programul vizitei a inclus o întâlnire cu candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri locali din zona Beiuşului şi discuţii privind pregătirile pentru campania electorală cu membrii Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PSD Bihor.

În cadrul şedinţei cu membrii BPJ, liderul social-democrat a ţinut să precizeze că situaţia din campania electorală din acest an diferă foarte mult de celelalte campanii prin prisma transformărilor care s-au produs în ultima perioadă la nivelul societăţii româneşti în sensul aşteptărilor pe care alegătorii le au de la candidaţi şi necesitatea adaptării modului de a face politică.

'Preşedintele executiv al PSD şi-a exprimat convingerea că la nivelul judeţului Bihor se pot obţine cel puţin 30 de primari şi 30 la sută din voturile pentru Consiliul Judeţean şi astfel funcţia de preşedinte al forului judeţean să revină PSD', se precizează în comunicat.

Referindu-se la acţiunile de campanie, Valeriu Zgonea a insistat pe discuţiile directe cu alegătorii, oamenii considerând acest mod de comunicare un gest de respect din partea candidaţilor, dar şi cea mai eficientă cale de a afla problemele cu care se confruntă cetăţenii, respectiv de a le transmite şi explica oferta electorală. Pentru a sprijini campania electorală a PSD Bihor, preşedintele executiv al PSD a anunţat că se va afla de acum încolo mai mult timp în judeţ şi se va implica în acţiunile care să ducă la maximizarea rezultatelor şi câştigarea alegerilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel