Alegeri FRF. Lupescu - Burleanu, bătălia finală. Dragomir a dat verdictul

Până la alegerile pentru șefia FRF au mai rămas mai puțin de două săptămâni iar în cursă sunt trei candidați: Răzvan Burleanu, actualul președinte, Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș.

Chiar dacă Lupescu este susținut de mai toți foștii săi colegi de generație, dar și de alte nume de top din fotbalul românesc, Dumitru Dragomir crede că nu se va schimba șeful de la Casa Fotbalului, informează Digi Sport.

"Răzvan Burleanu va câştiga alegerile de la Federația Română de Fotbal. Burleanu e ajutat de fraţii noştri cu ochii albaştri", a spus Dumitru Dragomir, la Pro X. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că Lupescu are o singură șansă de a-l învinge pe Burleanu.

"Lupescu, dacă e băiat deştept, îl cheamă pe Puşcaş şi îi propune postul de secretar general la Federaţie. E singura lui şansă, dacă se aliază are şanse să câştige, altfel nu", a mai spus Dragomir.

Pușcaș, cel mai bun

El, Pușcaș, e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are și caracter. Dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu știu dacă-i ajung.

Sigur că Lupescu are anvergură mai mare, dar programul lui Pușcaș e cel mai bun. În opinia mea, Lupescu și Pușcaș trebuie să se înțelegă, să colaboreze și să fie unul președinte și celălalt secretar general, cum or ieși la vot.

Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile și a se face un audit din 2014 încoace, să știe alegătorii exact cum stau lucrurile", a declarat Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel