Alegeri FRF. Lupescu ar câștiga în fața lui Burleanu

Conform unei surse din AJF, Ionuț Lupescu ar fi favorit la câștigarea șefiei FRF.

Alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal se apropie, iar Ionuț Lupescu pare că este favorit să câștige. Un președinte de la AJF, care a dorit să rămână anonim, a declarat că aproape 50% dintre membrii afiliaţi îl susţin pe „Kaiser", în timp ce Burleanu şi Puşcaş au strâns la un loc puţin peste cifra obţinută de fostul dinamovist, notează News.ro, citat de Gazeta Sporturilor.

117 la 88 pentru Lupescu

„Toţi cei de la AJF-uri care l-au prins pe Lupescu, până în 2011, vor fi cu el, am convingerea asta. Pentru că nu au ce să-i reproşeze. Eu sunt în staff-ul lui Lupescu, alături de alţi opt colegi, şi facem o situaţie a opţiunilor în paralel cu ei. În momentul ăsta, Lupescu are 117 voturi, Burleanu 88 şi 36 sunt la Puşcaş. Restul nu sunt făcute, nu s-a acoperit toată ţara încă. Şi asta este varianta pesimistă", a declarat preşedintele AJF, conform News.ro.

„Pe 18 aprilie, 257 de membri vor vota la Casa Fotbalului, conform preşedintelui aflat în exerciţiu, Răzvan Burleanu. 241 au participat la acest sondaj, conform preşedintelui de AJF rămas în umbră. Cumulat, Burleanu şi Puşcaş au strâns 124 de voturi, în timp ce Lupescu şi-a trecut în cont 117. Aşadar, <> se poate mândri cu aproape jumătate dintre voturi", notează GSP.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel