Alegeri FRF. Cine candidează împotriva lui Burleanu

Fostul arbitru Cristi Balaj și portarul generației '94 Florin Prunea vor candida separat la alegerile FRF din martie 2018.

Cei doi au de gând să formeze și o alianță, astfel încât în turul al doilea să împartă primele două posturi din organigramă, președinte și secretar general.

Cristian Balaj, fost arbitru retras recent din activitate, și Florin Prunea, portarul celei mai bune echipe naționale din istorie, formația de la Mondialul american, și-au început deja campania.

Fiecare dintre ei va candida și au de gând să formeze o alianță în turul al doilea, prin care cel mai slab clasat după numărul voturilor să-și direcționeze alegătorii către celălalt, scrie GSP. Un aranjament cum s-a făcut și la alegerile din martie 2014, când Burleanu a primit susținerea lui Chivorchian și pe a lui Marcel Pușcaș, mutări tactice care l-au ajutat pe Răzvan Burleanu să-l învingă pe Vasile Avram, contracandidatul principal.

Alt candidat care se anunță: Ciprian Marica. Fostul internațional, 31 de ani, s-a lăsat devreme de jucat din cauza accidentărilor și e mai atras de un job ca administrator decât de antrenorat. 

Marica nu e în "tabăra Balaj-Prunea", e o candidatură separată, "garantată" de Mircea Sandu. Fostul președinte FRF îl consiliază și-l susține pe Ciprian Marica, potrivit sursei citate. "Nașul" s-a retras din funcția de șef al Federației în 2014, când a renunțat să mai candideze. Credea că renunță în favoarea lui Gică Popescu, pe care-l considera un succesor potrivit, doar că ex-căpitanul Barcelonei a fost condamnat la închisoare cu o zi înaintea alegerilor, un verdict care l-a eliminat din calcule pe favoritul principal și a creat o competiție nouă, Burleanu-Vasile Avram.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel