Alegeri FRF. Burleanu, trântă cu un jurnalist

În cadrul unei conferințe de presă organizate vineri, Răzvan Burleanu a anunțat faptul că alegerile pentru șefia FRF vor fi programate pe  18 aprilie și a lansat puternic la adresa jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia.

 

Deși alegerile au fost anunțate în repetate rânduri că se vor organiza în mai, Burleanu a stabilit scrutinul cu o luna mai devreme. În cadrul conferinței de presă de la FRF, Burleanu a lansat un atac la adresa lui Ovidiu Ioanițoaia, pe care jurnalistul îl consideră un „atac sub centură, furibund". Președintele a declarat că după instalarea sa în funcție, mai multe grupuri de interese au pierdut sponsorizare de la federație, printre care și jurnalistul GSP.

„Multe grupuri de interese au fost deconectate de la administrația federală (n.a. după instalarea lui ca președinte). Iar vârful de lance e Ovidiu Ioanițoaia, un procesoman al unei etape demult apuse, care-și dorește să fie în continuare sforarul fotbalului românesc. Nu se mai poate!” a declarat Burleanu.

Ioanițoaia contraatacă

Pe blogul GSP, Ioanițoaia respinge acuzațiile lui Burleanu și contraatacă, numindu-l impostor, mincinos și profitor pe Răzvan Burleanu.

Ioanițoaia spune că reprogramarea scrutinului cu o lună mai devreme, reprezintă o mișcare neloială a lui Burleanu.

„Evident că devansarea scrutinului cu o lună îl avantajează pe actualul președinte deoarece le lasă contracandidaților acestuia mai puțin timp pentru campanie. N-a mirat însă faptul că RB a dat-o la întors. Cum câinele nu pleacă de la măcelărie, nici Burleanu nu renunță la un nou mandat. Dimpotrivă, pare disperat să-l obțină."

În urma acuzației lui Burleanu, jurnalistul se apără.

 „Dezinformează, bate câmpii. Cum să fi tras sforile în fotbal unul care 15 ani n-a vorbit cu președintele FRF, iar vreo 10 nici cu cel al LPF?! Concret, în ce calitate m-a dat în judecată de câteva ori Mircea Sandu, de prieten ori de contestatar?! (...) Burleanu are acces oricând la arhiva FRF și poate lesne constata că astfel de acuzații constituie niște invenții penibile. Niște aberații."

„Burleanu, impostor, fanfaron, mincinos și profitor"

`Dacă Burleanu și-a închipuit că, sărind la mine, m-a speriat și că voi tăcea, în viitor se înșală amarnic. Voi continua să-l numesc impostor, fanfaron, mincinos și profitor, de fiecare dată însă cu argumente. Impostor pentru că e habarnist în domeniul de care răspunde, nu se pricepe. N-a învățat nimic în 4 ani, din moment ce solicita recent întocmirea de ierarhii pentru arbitri, ceea ce se întâmplă de ani și ani! S-a înconjurat de „specialiști” de calibrul lui, secretarul general al FRF, mâna sa dreaptă, mărturisind public că n-a văzut niciun meci pe viu înainte de a fi numit la vârful FRF! (...)

Regretabil e și că Burleanu nu și-a asumat niciodată vina aducerii lui Daum, selecționerul care, deși cel mai bine plătit din istoria fotbalului nostru, a scos cele mai proaste rezultate. De acord că Andrei Vochin l-a contactat pe Daum, însă nu el a luat decizia, ci Răzvan Burleanu, care nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase!`, a scris pe blog Ioanițoaia.

[citeste si]

„Ca să poată lua, Burleanu și dă, că doar nu dă de la el."

„Angajarea lui Daum și a staffului său a costat peste un milion de euro, pe care Ciurli Burli nu i-a scos din buzunarul propriu. Din contră, el și-a umplut contul cu 92.000 de euro, primă de calificare la Euro 2016, astfel a depășit substanțial încasările lui Sandu Mircea pentru performanțe de același gen. El, Burleanu, care promisese solemn că nu face ca Mircea Sandu, că va moderniza, că va înnoi, că va schimba, dar care a făcut mai rău! Cu RB s-a căzut din lac în puț (...)

Cu excepția regulii U21, n-a întreprins nimic spre binele fotbalului nostru. Chiar nimic, unica realizare fiind că, în paralel cu el, s-au îmbogățit și trupeții lui. Adică și cei din Comitetul Executiv, recompensați cu câte 15.000 de euro pentru CE, inclusiv emisarii fotbalului feminin ori de sală! Ca să poată lua, Burleanu și dă, că doar nu dă de la el", a replicat Ioanițoaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel