Alegeri FRF. Burleanu - Lupescu, propunere șoc: Să formeze o SINGURĂ echipă

Tatăl lui Răzvan Burleanu, Gheorghe Burleanu (59 de ani) fost jucător în Divizia A la FC Scornicești, Dinamo Bacău și Ceahlăul, lansează o ipoteză surprinzătoare: Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu să conducă împreună Federația Română de Fotbal.

"Eu consider că o soluţie foarte bună pentru fotbalul românesc este ca Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu să îşi dea mâna şi să formeze o singură echipă la FRF. Aş vrea să îi văd pe amândoi în fruntea fotbalului românesc.

Pe Ionuţ l-aş vedea să conducă pe partea tehnică, antrenori şi aşa mai departe, iar pe Răzvan l-aş vedea să conducă pe partea managerială. Pentru că, după părerea mea, Răzvan este mai bun ca Ionuţ pe partea managerială. Însă eu am puterea să recunosc că Ionuţ se pricepe bine pe partea tehnică. S-a ocupat cu acest lucru la UEFA, iar eu cred că a făcut-o foarte bine", a declarat Gheorghe Burleanu pentru Fanatik, citat de GSP.

"Dacă o să câştige Ionuţ Lupescu alegerile, vă dau scris că o să fie asaltat apoi de toate hienele astea pe care Răzvan le-a îndepărtat din jurul Federaţiei. Iar o să apară impresarii ăştia pe care îi ştim toţi, cu tot felul de presiuni şi prostii. Nu vreau să ne mai întoarcem pe timpul lui Mircea Sandu”, a mai adăugat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel