Alegeri europarlamentare. Radu Ghelmez candidează din partea USR

Radu Ghelmez, contabil şi consultant software, autoproclamat "poet de Facebook", a spus că vrea să candideze la alegerile europarlamentare din partea USR.

El a anunțat că recent s-a înscris în Uniunea Salvați România.

"M-am hotarat sa candidez la alegerile pentru Parlamentul European de la anu'. Nu sunt multumit de calitatea oamenilor care ii reprezinta pe romani in fata Europei, cred ca eu pot sa fac mai mult pentru noi si mi-am propus sa va conving si pe voi.

dupa multe gandiri si razgandiri, am ajuns la concluzia ca nu pot sa reusesc singur si independent, ca trebuie sa fac parte dintr-o echipa pentru care sa trag si care sa traga pentru mine si am decis sa aplic pentru intrarea in USR. S-a aprobat.

de ce USR? Pentru ca e partidul cu cei mai multi oameni care imi plac politic si civic si pentru ca eu cred ca, asa perfectibil cum sigur ca e, e cel mai bun partid pentru mine si partidul pe care pot sa il ajut cel mai mult. Pentru ca suntem, in multe feluri, la fel. La inceput, dornici sa facem lucruri mari", a transmis Radu Ghelmez.

Ce plan are

"Planul meu e, pentru moment, simplu si in doua etape. Intai si intai trebuie sa conving membrii USR ca merit sa ii reprezint in fata voastra intr-o campanie electorala si sunt pregatit sa ma apuc de treaba. Apoi, trebuie sa conving tara.

am nevoie de voi si contez pe ajutorul vostru si pot sa va promit, la schimb, ca, daca facem impreuna tot ce putem si tine de noi, vom castiga impreuna.

[citeste si]

putem sa castigam! Ganditi-va ce extraordinar ar fi asta!", a mai scris Radu Ghelmez pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel