Alegeri europarlamentare: Procent uriaș vizat de DD pentru PP-DD

Președintele PP-DD, Dan Diaconescu, a precizat, marți, într-o conferință de presă susținută la Baia Mare, că la alegerile europarlamentare 2014, din 25 mai, se bazează pe sprijinul simpatizanților din județ și pe obținerea, la nivel național, a unui procent de 30%.

"Totul depinde de prezența românilor la urne, dar noi ne bazăm pe un procent de 30% și cred că acest procent e valabil dacă ne uităm la rezultatele alegerilor locale și parlamentare", a transmis Dan Diaconescu, potrivit Agerpres.

Președintele PP-DD s-a declarat încrezător în succesul candidaților partidului la europarlamentare și crede că bilețele cu vise pe care le adună de la români în timpul turneului său electoral arată adevăratele dorințe ale alegătorilor.

Vezi și: Alegeri europarlamentare: Sondaje vs rezultate finale în 2009

"Acum, ca să nu mai fie niciun fel de surpriză pe 25 mai, trebuie să vă spun că Partidul Poporului la nivel național va obține cel puțin poziția a doua, noi încercăm să obținem chiar poziția întâi. (...) Mizăm astăzi pe 1,5 milioane de voturi, și e adevărat că nu am explorat toată România. În Maramureș suntem în al 23-lea județ pe care-l întâlnim, dar am făcut cel mai corect sondaj de opinie posibil, cu o marjă de eroare de 0%, și am întâlnit un milion și ceva de români, i-am privit în ochi, am dat mâna cu ei, ne-am pozat, i-am îmbrățișat, i-am întrebat pe fiecare ce dorințe au, am strâns în portbagajele mașinilor aproximativ 700.000 de dorințe și vise ale românilor.

După cum știți, suntem în căutarea a peste 5 milioane de dorințe și vise din partea românilor. În momentul care vom strânge peste 1,5 milioane de vise, înseamnă că ne vom clasa înaintea PSD la alegerile europarlamentare în 25 mai, și în momentul care vom avea peste 5 milioane de bilețele în portbagajul DD-Mobilului înseamnă că îl vom învinge pe domnul Ponta la alegerile prezidențiale", a continuat Dan Diaconescu.

Citește și: Update 6 mai. Alegerile europarlamentare 2014 - Prognoza DCNews: Rezultatele fiecărui partid și ale candidaților independenți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel