EXCLUSIV  Alegeri europarlamentare 2019, previziuni. Astrolog DCNews: Zonă ascunsă. Vor fi surprize

Alegeri europarlamentare 2019
Alegeri europarlamentare 2019

Astrologul Daniela Simulescu s-a alăturat echipei DCNews și va oferi informații interesante tuturor citirilor. În primul interviu de prezentare, astrologul a vorbit despre ceea se va întâmpla la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Este foarte interesant. În harta din mai, vom fi cu Soarele în Gemeni. Cel mai mare partid de la noi, PSD, este în Gemeni. O să fie și Mercur în Gemeni, doar că PSD are în harta natală, la data înfințării ca partid, triplă conjuncție Soare, Mercur, Jupiter în Gemeni, iar în mai o să avem și Soarele și Mercurul în Gemeni, doar că ar veni într-o zonă ascunsă, ceea mă face să cred că vor fi niște surprize. De ce spun lucrul acesta?

Luna va fi în Vărsător în acea dimineață. Luna arată nevoia poporului. Pentru că va fi în Vărsător, poate să producă niște surprize, nu la modul gata să răstoarne totul, dar pot apărea știri, pot apărea informații. Luna în Vărsător arată o nevoie de viitor, de inovație, de schimbare. Vom alege cu siguranță. Nevoia noastră va fi aceea prin care să schimbăm. Indiferent că este un partid sau altul, românii cu siguranță vor dori o schimbare. 

O să fie și Venus în Taur. Aici vorbim despre tradiție și tot ce înseamnă conservatorism. Dar Uranus o să fie lângă Venus și totul este cu multe surprize pe 26 mai, însă o să fie ceva cu siguranță legat de viitor, a explicat astrologul Daniela Simulescu în cadrul interviului de prezentare, de la DCNews.

Vezi răspunsul în VIDEO

Vezi și: Daniela Simulescu, astrolog, se alătură echipei DCNews. Interviul pe care nu trebuie să-l ratezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel