Alegeri europarlamentare 2019. Mită electorală la cortul unui candidat

George Simion
George Simion

Fructe proaspete din Basarabia pentru bucureșteni. La Guvernul României, la cortul pentru strângerea de semnături necesare înscrierii candidaturii independente a lui George Simion la alegerile europarlamentare, se distribuie struguri și mere de peste Prut.

„Cum nu avem mici și bere cu care să mituim alegătorii, am hotărât să aducem de peste Prut fructe crescute din pământ românesc. Pe termen mediu și lung, în România trebuie să aducem pe piață cât mai multe alimente proaspete din Basarabia, rezultate ale agriculturii naturale, fără chimicale. Voi întreprinde toate demersurile pentru certificarea bio europeană a legumelor și fructelor din stânga Prutului", a declarat candidatul independent George Simion.

Fiecare semnatar pentru candidatura lui George Simion primește câte un ciorchine de struguri sau câte un măr la cortul din Piața Victoriei, pe traseul pietonal dintre Calea Victoriei și Str. Buzești.

Mai este nevoie de 9000 de semnături pentru George Simion

George Simion mai are nevoie de 9000 de semnături pentru a atinge pragul de 100.000 pentru înscrierea candidaturii în cursa pentru europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel