Alegeri europarlamentare 2014: Vadim Tudor, convins că vor fi fraude

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor consideră că alegerile europarlamentare care se desfășoară duminică reprezintă un examen important pentru întreg anul electoral 2014. Totodată, acesta spune că cele două Palate au tranșat voturile ca la măcelărie. 

"E un examen important pentru tot anul electoral 2014. E un semnal pentru schimbarea radicală care trebuie să vină. Dacă nu se va întâmpla o cotitură de 180 de grade, România este pierdută: va fi într-o situație mai dramatică decât este Ucraina. Aceiași indivizi putrezi de corupți, mincinoși, trădători de neam și țară se perpetuează la putere de un sfert de veac. A venit momentul ca acest ciclu blestemat să ia sfârșit", a declarat Vadim Tudor după ce a votat la Școala nr. 150.

El a spus că de două luni avertizează asupra "fraudei electorale care se pune la cale" și că a trimis organismelor internaționale mai multe memorii și apeluri în acest sens.

"Eu am informații că Palatul Victoria și Palatul Cotroceni au tranșat ca la măcelărie voturile", a susținut Vadim Tudor.

Citește și: Vadim Tudor, despre ce va face dacă nu va mai câștiga un mandat în PE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel