Alegeri europarlamentare 2014. Care este slăbiciunea lui Ponta

Premierul Victor Ponta le-a mărturisit, vineri seară, simpatizanţilor alianţei electorale PSD-UNPR-PC care au fost prezenţi la spectacolul organizat în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, că este mândru de toţi candidaţii alianţei la alegerile europarlamentare şi la cele parţiale, dar are totuşi ”o slăbiciune”.

'Mă mândresc cu toţi candidaţii noştri (...) însă am şi eu o rugăminte şi am şi eu o slăbiciune, ca şi preşedintele actual. O să vă rog să o votaţi pe Daciana Sârbu, că zău că merită să o votaţi', a spus Ponta. 

Victor Ponta a declarat, duminică, la ieșirea de la urne că miza alegerilor este foarte importantă și că el se aşteaptă ca schimbările din anul 2014 să fie în bine. 

VEZI ȘI: Alegeri europarlamentare 2014. Ponta a votat: e anul schimbărilor

Cred că şi Europa şi România se vor schimba în bine. Cu siguranţă toţi cei care doresc să fie implicaţi în Europa şi în România vor veni la vot", a spus premierul. El a menţionat că speră ca aceste schimbări să fie în bine. "Sper ca schimbările să fie în bine şi tot ce a mers prost să putem schimba", a spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel