Alegeri cu probleme în PNL. "Am văzut o tensiune nefirească"

Alegerile pentru desemnarea preşedintelui PNL Sector 4 şi a Biroului Politic teritorial al acestei filiale au fost amânate marţi din lipsă de cvorum, a anunţat şeful liberalilor bucureşteni, Cristian Buşoi.

El a precizat că din cei aproximativ 800 de membri ai PNL Sector 4 care îndeplineau condiţiile pentru a-şi exprima votul (vechime şi cotizaţia plătită) au fost prezenţi 227, faţă de 420 cât era necesar.

Buşoi a anunţat că filiala Sector 4 se va reuni din nou pentru aceste alegeri cel mai probabil lunea viitoare, urmând ca data exactă să fie stabilită în şedinţa Biroului Politic al PNL Bucureşti de miercuri.

'Următoarea dată la care vor fi stabilite alegerile nu va mai fi sub condiţia cvorumului', a afirmat Buşoi. Pentru preşedinţia PNL Sector 4 şi-au depus candidatura secretarul executiv al PNL Radu Carp şi preşedintele interimar al filialei PNL Sector 4, Marius Rogin.

'Am văzut o tensiune uşor nefirească pentru ceea ce ar trebui să însemne familia şi echipa PNL. Sigur, este posibil ca în entuziasmul organizării acestor adunări generale să nu fi fost o organizare perfectă şi într-adevăr membri ai sectorului să nu fi fost din timp anunţaţi, membri vechi şi cunoscuţi să nu fi fost invitaţi să participe la această Adunare Generală. Dincolo de aceste lucruri pe care le vom regla mâine în şedinţa Biroului Politic pe Bucureşti, fiecare dintre noi nu trebuie să uite că avem un adversar cu totul şi cu totul diferit - PSD', a susţinut Buşoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel