Alegeri anticipate. Traian Băsescu spune ce condiţie are PMP

Traian Băsescu a spus care este condiţia ca PMP să susţină alegerile anticipate.

"O să-l rog pe Eugen Tomac să pună o singură condiţie pentru a susţine această aventură politică: 300 de parlamentari. Nu e nevoie de modificarea Constituţiei, 100 de senatori şi 200 de deputaţi prin lege. România nu poate produce mai mult de 300 de oameni politici valoroşi. 300 de oameni politici în Parlamentul României sunt suficienţi", a spus Traian Băsescu la B1 Tv. 

Eugen Tomac a transmis vineri seară că PMP a hotărât cu unanimitate de voturi susţinerea alegerilor anticipate cu două condiţii.

"Colegiul Naţional al PMP a hotărât cu unanimitate de voturi că susţinem alegerile anticipate cu două condiţii de la care nu abdicăm: revenirea la alegerea primarilor în două tururi şi reducerea numărului de parlamentari la 300. Ambele iniţiative sunt ale PMP şi au fost adoptate de Senat, mai e nevoie doar de un vot în Camera Deputaţilor", scrie Tomac, vineri seara, pe Facebook.

Reamintim că premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel