Alegeri anticipate în Republica Moldova. Ce partid este susținut de Ioana Constantin (PMP)

Ioana Constantin / Foto: Facebook
Ioana Constantin / Foto: Facebook

Ioana Constantin (PMP) îi îndeamnă pe cetățenii din Republica Moldova să iasă la vot pe 11 iulie.

Pe 11 iulie 2021 sunt alegeri anticipate în Republica Moldova. Ioana Constantin, politician PMP, a venit cu un mesaj pentru românii de peste Prut și i-a îndemnat să iasă la vot și să aleagă viitorul proeuropean al Republicii Moldova. "Viitorul Republicii Moldova este numai alături de România și Europa.", a susținut Ioana Constantin.

"Pe 11 Iulie sunt alegeri anticipate în R. Moldova. Avem cu toții prieteni peste Prut. Spuneți-le că toți cetățenii din Republica Moldova cu viziuni proeuropene, românești și euroatlantice au în PUN opțiunea de vot, un partid care și-a asumat deschis UNIREA. Echipa PUN a depus azi candidaturile și îi așteaptă alături! Viitorul Republicii Moldova este numai alături de România și Europa. Este singura cale spre bunăstare, libertate, calitate a vieții crescută. Octavian Țîcu, deputat și președinte PUN:“Misiunea noastră e să oferim cetățenilor Republicii Moldova cu viziuni proeuropene, românești și euroatlantice o opțiune de vot clară, nepătată, integră și capabilă să aducă oameni competenți și profesioniști în Parlament”.", a scris Ioana Constantin pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu, președinte de onoare al PUN

Partidul Unității Naționale (abreviat PUN) este un partid politic de centru-dreapta din Republica Moldova, care promovează idealul unității naționale românești prin reunificarea Republicii Moldova cu România, integrarea în Uniunea europeană și aderarea la NATO.

La Congresul II extraordinar din 07.12.2019, în calitate de Președinte al partidului a fost ales Octavian Țîcu.În cadrul congresului de constituire a Partidului Unității Naționale, la 25 iunie 2017, fostul președintele al României, Traian Băsescu, a fost ales în calitate de Președinte de onoare. 

Octavian Țîcu, președintele PUN, este un istoric, politician și fost boxer profesionist din Republica Moldova. El a fost Ministru al Tineretului și Sportului din Republicii Moldova între 26 februarie - 30 mai 2013. A fost înaintat în funcție de Partidul Liberal.

VEZI ȘI: Maia Sandu, apel către cetățenii moldoveni. Îi îndeamnă să se înscrie pe site-ul CEC pentru alegerile din 11 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel