Alegeri anticipate. Ecaterina Andronescu: Sunt sceptică. Drama noastră este...

Ecaterina Andronescu a vorbit despre alegerile anticipate, în contextul în care UDMR anunță moțiunea de cenzură dacă se adoptă OUG din partea Guvernului Orban pentru alegeri locale în două tururi. 

Avertisment din partea UDMR

UDMR avertizează Guvernul PNL că va susține o moțiune de cenzură dacă-și va asuma răspunderea pentru alegeri în două tururi, variantă care, în perspectiva UDMR, este de neacceptat. 

Kelemen Hunor a afirmat că, în cazul în care va fi trecut un astfel de proiect, vor susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, pentru că, odată asumată răspunderea pe un proiect de lege, la trei zile, există termenul depunerii unei moțiuni de cenzură.

În acest context, dacă această moțiune trece, Guvernul pică automat, și astfel, se poate ajunge la varianta anticipatelor. 

Ce spune Ecaterina Andronescu

"Eu sunt sceptică în legătură cu alegerile anticipate. Nu numai că Parlamentul, din experiența mandatelor anterioare, nu ar vota, ci pentru că eu cred că și populația, supusă unor frecvente alegeri, la un moment dat percepe acest lucru ca un interes doar al celor care sunt în sfera politică", a declarat Ecaterina Andronescu, în direct, la România TV.

"Eu cred că PSD a fost întotdeauna un partid de dialog, deci nu cred că lucrul acesta nu s-ar putea realiza prin dialog. Drama noastră este că a lipsit și continuă să lipsească dialogul politic, absolut necesar pentru țara asta. Până la urmă, aici ar trebui să ne uităm cu prioritate", a mai adăugat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel