Alegeri anticipate. Chirieac: Întrebări în direct pentru Victor Ponta

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Victor Vonta a susținut, duminică seara, că Guvernul Orban ar face mai bine să guverneze decât să caute alegerile anticipate.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a susținut că alegerile anticipate nu sunt binevenite deoarece țara noastră se află într-o ușoară criză: ”Nu mai avem creștere economică. În plus, cum e ca după două luni și jumătate de guvernare să nu mai vrei să guvernezi și să vrei anticipate? Mai bine să se ocupe de guvernare”, a spus Ponta la România Tv.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a interpelat pe liderul Pro România, solicitându-i un răspuns clar la la întrebarea: ”Pro România sprijină alegerile anticipate?” Și un alt aspect, a continuat analistul: ”Marcel Ciolacu a declarat că va depune moțiune de cenzură dacă Guvernul își va angaja răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi. Pro România sprijină alegerea în două tururi?”

Victor Ponta a susținut că ”este bine să avem alegeri în două tururi, iar în ceea ce privește alegerile anticipate, nu se poate susține nici Pro România, nici PNL, nici PSD. Aici este vorba despre un singur lucru: dacă domnul Orban își dă demisia trebuie să explice de ce o face după două luni. Sau dacă PNL-ul va face ce a făcut PSD-ul în 2017 să-ți dai jos propriul guvern și s-a făcut de râs.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel