Alegeri 26 mai. Eugen Tomac: Foşti profitori s-au trezit. Va fi o şedinţă grea

Sursa: Facebook Eugen Tomac
Sursa: Facebook Eugen Tomac

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat luni că, după alegerile din 26 mai, "foşti profitori s-au trezit în a-şi revendica identitatea politică" în cadrul formaţiunii, dar "nu i-a mai văzut nimeni în ultimii trei ani" şi, în acest context, conducerea partidului va lua o serie de decizii referitoare la evidenţa membrilor acestuia.

"După ce am anunţat că preşedintele Traian Băsescu şi eu mergem în Parlamentul de la Bruxelles, foarte mulţi foşti profitori s-au trezit în a-şi revendica identitatea politică, dar nu i-a văzut nimeni în ultimii trei ani pe aici şi trebuie să punem la punct şi această chestiune legată de evidenţa membrilor", a declarat Tomac la Parlament, înaintea şedinţei Colegiului Naţional al PMP.

"Va fi și o şedinţă grea"

"Va şi o şedinţă grea, vom lua decizii importante pentru partid, decizii cu privire la următoarele acţiuni pe care urmează să le desfăşurăm. Jumătate de milion de români şi-au reinvestit încrederea în noi şi avem obligaţia să tratăm cu maximă responsabilitate această încredere. (...) Pe ordinea de zi avem evaluarea campaniei electorale, evaluarea rezultatelor din 26 mai, modalitatea prin care vom transmite sumele de bani pentru delegaţii pe care i-am avut membri în secţie, modificarea componenţei comisiei naţionale de integritate şi arbitraj, măsuri organizatorice, analiză şi măsuri privind evidenţa membrilor, obiectivele politice pentru perioada următoare a partidului", a detaliat liderul PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel