Alegeri 2019. Voropchievici, previziuni pentru Dragnea, Tăriceanu, Iohannis și Cioloș: Aici e bomba

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat destinul a patru lideri politici în contextul anului electoral 2019: Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Dacian Cioloș. 

Previziune pentru Liviu Dragnea

”Liviu Dragnea și Irina Tănase au niște ani personali fantastic de zglobii și mai puțin interesați de latura candidaturii. Anul viitor, Liviu Dragnea ar fi avut șanse mai mari. Anul acesta este an de detașare, de relaxare, nu de muncă asiduă. Tot anul va continua Liviu Dragnea mai detașat” a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3. El a adăugat că dacă ar candida Liviu Dragnea anul acesta la alegerile prezidențiale ar fi o aventură.

Previziune pentru Klaus Iohannis

Numerologul spune despre ”Klaus Iohannis are o cifră de destin impunătoare, 7. Sunt acei mintoși, oameni deosebiți care acționează mai lent. Se pregătesc intens. Anul acesta are un an personal 4, un an par care intră în contradicție cu un destin impar. Doamna Iohannis are invers, 2 destin și an 7. 2019 este an karmic și fiecare plătește în funcție de greșelile pe care le-a făcut cu voia sau fără voia lui în anii precedenți. Este posibil ca starea de sănătate să nu-i poată permite candidatura, domnia sa s-a încărcat cu prea multe sarcini, iar starea sănătății este, într-un an 4, în atenționare”. 

Previziune pentru Călin Popescu Tăriceanu

În ceea ce-l privește pe Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Voropchievici spune că ”Dl Tăriceanu are 5 cifra de destin. Formează un cuplu fericit cu soția sa. Însă este într-un an personal 9. Vă aduceți aminte ce a pățit dl Ponta care a candidat într-un an personal 9? Nu se începe nimic într-un an 9, e final de ciclu. Chiar dacă are șansa pentru viața personală, dacă va face greșeala să candideze, va eșua cu brio. E un an de bilanț asupra celor 8 ani precedenți”. 

Previziune pentru Dacian Cioloș

”Aici e bomba” a spus numerologul cu privire la Dacian Cioloș. ”Are 5 destin, la fel ca dl Tăriceanu. Benefic pentru el este că 2019 e an 1 personal pentru el. Factorul de neprevăzut e materializat în dorința de a obține un job mai bun, de a schimba locuința” a spus Mihai Voropchievici. ”Are cele mai mari șanse de a candida” afirmă numerologul. ”E un an 1 în care e mai izolat în comunicare, poate să primească ajutor din exterior. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel