Alegeri 2016. Nicuşor Dan se ia de Dragnea: E o glumă foarte bună

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicuşor Dan consideră că declaraţiile lui Liviu Dragnea, privind existenţa unor suspiciuni de fraudare a scrutinului parlamentar reprezintă o 'glumă foarte bună'.

'Este o glumă foarte bună ca un om condamnat penal pentru fraudarea alegerilor să vorbească de fraudarea alegerilor', a precizat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă. Pe de altă parte, el a îndemnat cât mai mulţi români, indiferent dacă sunt sau nu membri USR, să se înscrie ca reprezentanţi sau delegaţi ai formaţiunii în secţiile de votare.

'Avem cu toţii o experienţă bogată despre ce se întâmplă în secţiile de votare şi vreau să rog pe toţi oamenii, indiferent cu ce partid intenţionează să voteze, să se înscrie pe listele de delegaţi ale USR pentru a putea să avem delegaţi în cele 19.000 de secţii. Avem site-ul usr.ro/alegeri unde oamenii se pot înscrie indiferent dacă sunt sau nu membri ai USR ca să fie reprezentanţi sau delegaţi ai noştri şi să meargă în secţiile de votare, pentru că acolo se întâmplă fraudele', a spus el. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel