ALEGERI 2016. Ion Iliescu a încălcat Legea electorală. Ce a declarat fostul președinte

Ion Iliescu, fostul președinte al României, a votat, la orele prânzului,  la Liceul Jean Monet din Capitală. 

Fostul  președinte al României, Ion Iliescu, a venit, și de această dată fără soție la secția de votare de la Jean Monet.

Acesta a declarat, la ieșirea de la urne că "nu mai este niciun secret pentru nimeni. Am votat cu PSD", a declarat Ion Iliescu.

Sper să se consolideze nişte procese care au evoluat într-un sens pozitiv, să fie limitate o serie de devieri de la mersul lucrurilor, aşa cum doreşte lumea, şi să ofere viitoarea componenţă a Parlamentului mai multă satisfacţie oamenilor şi mai ales oamenilor care duc greul, cei care au venituri mici, care se descurcă greu cu ele. Rămâne pentru noi o problemă majoră, ca mersul ţării, datele pe ansamblu să se reflecte în viaţa oamenilor şi în viaţa mai bună a celor mulţi", a declarat fostul şef de stat, duminică, la secţia de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Potrivit acestuia, este în primul rând interesul fiecăruia să fie prezent la vot.

[citeste si]

"Dacă vrea să vadă îmbunătăţindu-se ceva, prezenţa la vot este absolut obligatorie. Şi cred că un număr mare de oameni înţeleg acest lucru. Sigur, sunt şi oameni care nu mai au încredere - ăsta este un aspect negativ al evoluţiei noastre, oamenii nu mai au încredere în structurile statale, în cei care sunt aleşi, care nu totdeauna au răspuns nevoilor. Dar trebuie să facem această ruptură şi să dăm mai multă încredere oamenilor şi comunicarea aceasta sufletească între cei aleşi şi alegători să fie temeiul consolidării democratice", a argumentat fostul preşedinte, care a venit singur la vot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel