Alegeri 2016. Gheorghe Nichita, fostul primar din Iași, pe lista PRU

”Dragi prieteni, Vreau să aflați de la mine, înainte de a apărea în presă, că am luat decizia de a mă înscrie în Partidul România Unită (PRU), sunt președintele Filialei Județene Iași și candidez la alegerile parlamentare pe lista pentru Camera Deputaților”, a fost anunțul făcut de Gheorghe Nichita, fostul primar PSD al Iașilor. Nichita a fost suspendat din funcție în urma unui dosar penal instrumentat de DNA și nu a mai canidat la alegeri. 

”Știu că vor fi voci care mă vor critica pentru această decizie, așa cum vor fi unii care vor spune că a fost o decizie curajoasă sau, poate, că e pură nebunie să mai candidezi pentru o funcție politică în zilele noastre. Sunt pregătit pentru orice!
Ce vreau eu să vă spun este că am decis să candidez pentru voi, cei care mai credeți în mine, pentru voi, cei care mi-ați trimis mesaje sau m-ați oprit pe stradă și mi-ați spus să nu renunț, să lupt, să încerc să merg înainte pentru că încă mai am un cuvânt important de spus! M-ați ajutat să rămân în picioare atunci când alții, aflați în aceeași situație ca mine, au căzut, mi-ați dat speranță și m-ați încurajat când mi-a fost mai greu ca oricând! Pentru toate acestea vreau să vă mulțumesc sincer, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că existați și sper din tot sufletul că îmi veți fi alături și în continuare”, a spus Nichita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel