Alegeri 2016: Ecologiștii și-au desemnat candidatul pentru Primăria Capitalei

Biroul Permanent Național al Partidului Ecologist Român a validat luni candidatura lui Cristinel Deaconescu la Primăria Municipiului București.

"Ideile și proiectele ecologiste sunt obligatorii pentru un București modern, pentru creșterea calității vieții, pentru asigurarea confortului și bunăstării locuitorilor orașului. Evoluția și inovația sunt esențiale pentru trecerea la nivelul spre care aspirăm cu toții: București — Capitală Europeană", se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Ecologiștii spun că în desemnarea candidatului la Primăria Capitalei a contat expertiza profesională a acestuia în administrația publică locală.

În acest demers, am ales să nu mizăm pe notorietatea candidatului, ci pe expertiza profesională în administrația publică locală. Activitatea avută în cele două mandate de consilier general și un mandat de președinte al CGMB îl recomandă pe Cristinel Deaconescu drept un om cu solide valori ecologiste și ca excelent primar al Capitalei, precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel