ALEGERI 2016. Cine deschide lista ALDE pentru parlamentare

ALDE a transmis cine sunt politicienii care deschis lista pentru alegerile parlamentare 2016. 

Așa cum era de așteptat, copreşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin deschid listele candidaţilor partidului pentru Bucureşti la Senat şi Camera Deputaţilor. 

Daniel Barbu este pe locul doi la Senat, iar Damian Florea la Camera Deputaților. Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu ocupă locul al treilea pentru Camera Deputaților. Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu va deschide lista pentru Senat în Prahova, în timp ce deputatul Graţiela Gavrilescu este pe locul întâi în acest judeţ la Camera Deputaţilor.

[citeste si]

Senatorul Varujan Vosganian va fi primul pe lista pentru Senat la Iaşi. Tot la Senat, pe locul întâi pe lista de la Timiş se va afla senatorul Petru Ehegartner, în timp ce interpreta de muzică populară Margareta Clipa va deschide lista pentru Botoşani.

Pentru Camera Deputaţilor, senatorul Mircea Banias va fi primul pe lista pentru Constanţa, deputatul Steluţa Cătăniciu va deschide lista pentru Cluj, iar deputatul Daniel Chiţoiu, pe cea din Neamţ. Deputaţii Andrei Gerea şi Constantin Avram vor fi primii pe lista pentru Cameră în Argeş şi, respectiv, Bacău, în timp ce economistul Ioan Ţintean, vicepreşedintele CJ Bistriţa Năsăud, va deschide lista pentru Bistriţa-Năsăud.

La Dâmboviţa va candida rectorul Universităţii Valahia, prof. dr. Călin Oros, care va fi pe locul unu la Camera Deputaţilor, iar avocatul Remus Borza, administratorul special al Hidroelectrica, va candida pe prima poziţie tot la Camera Deputaţilor, dar în Braşov, mai precizează ALDE, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel