ALDE, separare de PSD la europarlamentare. Nicolai: M-am săturat de înjurături permanente

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentarul Norica Nicolai, cea care deschide lista candidaților ALDE pentru alegerile europarlamentare din luna mai, a vorbit, în direct, la tv, despre decizia partidului de a merge pe listă proprie și nu pe o listă comună cu PSD.

Pentru că suntem două partide diferite, ALDE este un partid liberal. Vom merge în grupuri politice diferite. Discursurile noastre sunt diferite în anumite domenii și percepția și viziunea noastră pe politici publice este marcată în ceea ce ne privește de o atitudine liberală.  Respectăm opiniile social-democrate. În guvernarea din România, încercăm să le conciliem, dar fără a ceda în permanent la un punct vedere liberal în această coaliție. Este momentul ca ALDE să dovedească faptul că este de fapt adevăratul partid liberal, de care eu sunt convinsă că România are nevoie. Liberalismul este o doctrină și noi credem în liberalism, care în continuare se va dovedi o doctrină viabilă și va găsi soluții la marile probleme cu care ne confruntăm toți, inclusiv la crizele economice.  

'Nu este vorba de o fractură'

Nu este vorba de o fractură și fiți convinși că în această campanie electorală nu ne vom ataca pentru că eu cred că este momentul ca oamenii politici să aibă o conduită mult mai responsabilă. Eu m-am săturat de discursuri contrare, înjurături permanente, pentru că ele acoperă lipsa de argumente în politica românească. Poate găsim împreună un model de conduită care să servească exclusiv intereselor României.  Eu cred că asta ne apropie de PSD pentru că astfel de grupuri în Parlamentul European au apărat țara, au încercat să îi promoveze interesele și asta vor face și în viitorul mandat. Sunt absolut convinsă că România are nevoie în continuare să fie apărată, a declarat Norica Nicolai, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și: ALDE, europarlamentare. Tudor Tim-Ionescu, primul candidat care dă cărțile pe față: De ce separat de PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel