ALDE întră în război cu USR. Se cere demisia lui Nicuşor Dan

Ion Valentin Voicu, consilier general din partea ALDE, cere demisia lui Nicuşor Dan din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, din cauza recentelor critici ale liderului USB cu privire la atmosfera de 'miştocăreală' din CGMB.

'În ultima perioadă, văd că domnul Nicuşor Dan îşi dă cu părerea referitor la atmosfera din CGMB, în condiţiile în care dânsul a participat doar la o şedinţă de când acesta este consilier general. Aşadar, îi cer demisia din cadrul CGMB', precizează Voicu, într-un comunicat transmis marţi Agerpres. 

Cât despre consilierii generali ai USB, reprezentantul ALDE afirmă că aceştia au votat '99%' împotriva tuturor hotărârilor aflate pe ordinea de zi, decizii 'foarte importante' pentru cetăţenii Capitalei.

'Practic, consilierii USB au luat 'la mişto' toate hotărârile propuse pentru deblocarea proiectelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Ei votează nu doar împotriva tuturor iniţiativelor aflate pe ordinea de zi, dar şi a celor din comisiile de specialitate, susţine consilierul general al ALDE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel