EXCLUSIV  ALDE, ieşire de la guvernare. Daniel Florea: Dovadă de laşitate şi egoism. Nu înțeleg unde a plecat

Daniel Florea FOTO AGERPRES
Daniel Florea FOTO AGERPRES

Daniel Florea, primarul PSD al Sectorului 5 a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre decizia ALDE de a ieşi din coaliţia de guvernare.

"Eu nu înţeleg unde a plecat ALDE. Perfect. Pleci de la guvernare. În care opoziţie? Dintr-o dată ţi-ai descoperit afinităţi cu PNL-ul, cu USR-ul? (...) Ce ar putea să le ofere opoziţia ca stare de fapt? În momentul în care treci dintr-o dată, fără niciun motiv real... Pentru că nici motive reale nu mai sunt: hai să spunem că domnul Tăriceanu voia să candideze la prezidenţiale şi nu putea din cauza faptului că noi avem candidatul nostru, pe doamna Dăncilă şi candida, puteam să înţeleg. Puteam să înţeleg dacă spunea că are beţe în roate la Senat. Ori nici el şi nici domnul Vosganian nu au avut beţe în roate din partea PSD.

Tu renunţi la candidatura la prezidenţiale, renunţi la funcţia de şef al Senatului, renunţi la guvernare şi te duci să faci o alianţă cu cei care au plecat din PSD? Nu înţeleg nimic. Mi se pare o laşitate şi un egoism incredibile", a declarat primarul Daniel Florea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel