EXCLUSIV  ALDE, culisele unui eveniment major. Tudor Tim Ionescu: Continuăm liberalismul în România

Tăriceanu
Tăriceanu

ALDE anunță că va avea loc Școala Politică de Vară TLDE cu tema ”Libertate și democrație” în stațiunea Mamaia, în perioada 29 august - 1 septembrie 2018. Tudor Tim Ionescu, secretar general adjunct al ALDE, a vorbit, pentru DCNews, despre acest eveniment.

Consilierul general al Primăriei Muncipiului București a precizat că vor fi 230 de tineri liberali din toată țara la Școala Politică de Vară, aflată la a patra ediție. 

”Aceste școli politice sunt foarte importante pentru tineri, întrucât educația politică este esențială pentru orice tânăr care-și dorește să se implice în dezvoltarea societății, în dezvoltarea României. Îndrăznesc să spun că tinerii din ALDE sunt privilegiați prin aceste școli politice față de alte organizații de tineret de la alte partide, întrucât seminariile sunt organizate de către Institutul de Studii Liberare - ISL, institut care are nu mai puțin de 18 ani de experiență în educația politică în România. Iată unul din elementele fundamentale pentru care tinerii ALDE beneficiază de o pregătire autentic liberală în cadrul acestei școli. Al doilea element important este prezența liderilor ALDE, începând cu domnul președinte Călin Popescu-Tăriceanu, doamna europarlamentar Norica Nicolai, domnul secretar general Daniel Chițoiu și mulți alții, care vor veni să discute cu tinerii într-un cadru mai puțin formal, dar un cadru care permite apropierea tinerilor de modele politice de succes.” a declarat Tudor Tim Ionescu. 

(w670) 

Prim-vicepreședintele tineretului ALDE a mai spus că ”un al treilea element extrem de util în coagularea echipei tineretului ALDE, este posibilitatea pentru membrii din toată România să se întâlnească, să se cunoască cu noii membrii și să profite seara de socializări, ceea ce sporește întotdeauna spiritul nostru de echipă. Desigur, litoralul ajută la acest demers, mai ales vara.”

”Am învățat aceste trei elemente când eram membru al Tineretului Național Liberal TNL și mă bucur să le pot transmite, în calitate de prim-vicepreședinte ales al tineretului ALDE și lector al Institutului de Studii Liberare - ISL, aceste experiențe și cunoștințe colegilor din TLDE, o echipă de care sunt mândru, alături de care continuăm liberalismul în România.” a conchis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel