EXCLUSIV  ALDE, creștere spectaculoasă în sondaje după mișcarea lui Tăriceanu-VIDEO

ALDE este singurul partid care crește vizibil în sondaje. De altfel, cititorii DC News, la finalul lui 2017, l-au desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu politicianul anului. 

Într-un alt sondaj DC News, Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, a ieșit pe locul al treilea la capitolul politiciana anului.

"M-am bucurat că am prins podiumul. Înaintea mea erau alte două doamne - Gabriela Firea și Lia Olguța Vasilescu", a spus Steluța Cătăniciu la interviurile DC News Live.

VEZI ȘI: Cătăniciu: "MANIPULARE grosolană. Este un lucru nepermis"

[citeste si]

Scor dublu după alegeri

ALDE a crescut în sondaje și datorită faptului că președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost cel mai vocal politician în ceea ce privește denunțarea abuzurilor din justiție.

"Este evident că ALDE este în creștere. Ne-am dublat scorul, am intrat în Parlament cu 6,8%, iar acum ALDE se învârte în jurul unui scor de 14%. Cred că este o dovadă a faptului că oamenii apreciază atitudinea domnului Călin Popescu Tăriceanu, ca președinte ALDE, pe care a avut-o în permanență cu privire la abuzurile din justiție care au fost demascate mai ales de presă. Am fost partidul care și-a asumat lupta împotriva acestor abuzuri", a zis Steluța Cătăniciu.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel