EXCLUSIV  ALDE, creștere spectaculoasă în sondaje după mișcarea lui Tăriceanu-VIDEO

ALDE este singurul partid care crește vizibil în sondaje. De altfel, cititorii DC News, la finalul lui 2017, l-au desemnat pe Călin Popescu Tăriceanu politicianul anului. 

Într-un alt sondaj DC News, Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, a ieșit pe locul al treilea la capitolul politiciana anului.

"M-am bucurat că am prins podiumul. Înaintea mea erau alte două doamne - Gabriela Firea și Lia Olguța Vasilescu", a spus Steluța Cătăniciu la interviurile DC News Live.

VEZI ȘI: Cătăniciu: "MANIPULARE grosolană. Este un lucru nepermis"

[citeste si]

Scor dublu după alegeri

ALDE a crescut în sondaje și datorită faptului că președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost cel mai vocal politician în ceea ce privește denunțarea abuzurilor din justiție.

"Este evident că ALDE este în creștere. Ne-am dublat scorul, am intrat în Parlament cu 6,8%, iar acum ALDE se învârte în jurul unui scor de 14%. Cred că este o dovadă a faptului că oamenii apreciază atitudinea domnului Călin Popescu Tăriceanu, ca președinte ALDE, pe care a avut-o în permanență cu privire la abuzurile din justiție care au fost demascate mai ales de presă. Am fost partidul care și-a asumat lupta împotriva acestor abuzuri", a zis Steluța Cătăniciu.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel