ALDE: "Consilierii USB vor să îngrădească un drept. Păcat"

"Consilierii USB vor să îngrădească accesul tinerei generații la sport!", a transmis Valentin Voicu, consilier general ALDE.

"Consilierii Uniunii Salvați Bucureștiul aduc deserviciii majore locuitorilor Capitalei. Consider că vor să îngrădească accesul tinerei generații la sport. Aleșii USB din Consiliul General al Municipiului București nu sunt prezenți la ședințe, iar când participă votează hotărâri care sunt în defavoarea bucureștenilor.

Este a doua oară când acești indivizi votează împotriva Proiectului de hotărâre privind transmiterea din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement în folosinţă gratuită, Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, a imobilului reprezentând secţiune din Parcul Herăstrău. Cei de la USB tocmai au votat la ședinta CGMB, de astăzi, pentru păstrarea unei terase construite ilegal și împotriva unui proiect de viitor, prin care se propune darea în folosinţă gratuită, pe o perioada de 10 ani, a unui imobil (teren + construcţii), situat în Parcul Herăstrău, către Clubul Sportiv Municipal Bucureşti (CSM). Prin intermediul acestui proiect se oferă o șansă pentru tinerii din Capitală care se pot antrena la canotaj, pe lacul din Parcul Herăstrău. Se pare că cei de la USB vor să îngrădească accesul tinerei generații la sport... Păcat!", a transmis Valentin Voicu.

[citeste si]

"Consilierii USB blochează sistematic proiectele care sunt în favoarea bucureștilor. Tot în cadrul ședinței de ieri, aceștia au votat împotriva tratamentelor de combatere a țânțarilor din Municipiul București așa cum au votat și în ședinta din data de 1 august 2016", a mai zis consilierul general. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel