ALDE, cine sunt candidații pentru primăriile de sector din București

O echipă tânără, care îmbină experiența profesională cu tinerețea și entuziasmul, acestea sunt caracteristicile echipei de candidați pe care ALDE i-a validat pentru funcțiile de primari de sector în municipiul București. Amalia Nenovici, Ramona Ioana Mezei, Bogdan Valentin Brătianu, Adrian-Vlad Chiotan, Ion Valentin Voicu și Tudor Tim Ionescu sunt candidații ALDE pentru primăriile sectoarelor Capitalei.  

Candidatul ALDE la Primăria sectorului 1 este Amalia Nenovici, o tânără de 31 de ani, licențiată în drept. Pe lângă experiența din domeniul juridic, de 3 ani Amalia este și unul dintre tinerii antreprenori ai României. Locuiește, muncește si respiră în Sectorul 1. „Viața mea a fost și probabil va fi o continuă provocare. Fiind mamă, nu-mi permit să aștept o lume mai bună pentru copilul meu. Trebuie s-o creez. În momentul în care am realizat asta, am decis să candidez. Dacă valori precum educația, siguranța și sănătatea vă sunt repere și dacă alegeți să vă creșteți copiii în spiritul acestora, îmi sunteți deja alături pentru schimbarea sectorului 1! Pasivitatea nu este o soluție. Acțiunea, în schimb, este”, spune Amalia Nenovici despre motivele care au determinat-o să se implice în politică și să candideze la funcția de primar al sectorului 1. 

Prezentarea video a candidatului Amalia Nenovici poate fi găsită aici : 

https://www.facebook.com/watch/?v=305819733961871

La Sectorul 2 intră în bătălia pentru primăria de sector Ramona Ioana Mezei, manager al Bibliotecii Metropolitane București. Jurnalist, profesor asociat al Colegiului Universitar „Spiru Haret” București și fondator al Școlii de Vorbit, Ramona Ioana Mezei a sprijinit activ timp de 10 ani întărirea democrației în România prin stimularea participării civice în cadrul Asociației Pro Democrația. Activează de 15 ani și în domeniul educației non-formale, fiind lider scout în cadrul Organizației Naționale Cercetașii României. 

„Am 48 de ani și consider că cea mai mare realizare este fiul meu Mihnea, care recent a împlinit 12 ani. Sunt  mama singură, sunt un om activ și puternic căruia îi place să lucreze în echipă. Mă bazez pe oameni, și vreau ca, la rândul lor, aceștia să găsească întotdeauna în mine un sprijin. Experiențe profesionale precum cea de corespondent de presă în Irak, în plin război, sau observator în zone post-război, precum Kosovo, nu au făcut decât să mă întărească și să mă învețe să pun oamenii și sănătatea pe primul loc. Îmi doresc ca cei 30 de ani de experiență profesională să îi pun în slujba locuitorilor sectorului 2, sector în care imi desfașor o mare parte din activitate și în care învață fiul meu”, spune Ramona Ioana Mezei.  

Prezentarea video a candidatului Ramona Ioana Mezei poate fi găsită aici: 

https://www.facebook.com/684277412002641/posts/1030023457428033/?vh=e&d=n

La sectorul 3 ALDE îl susține pe Bogdan Valentin Bratianu, fost consilier local la acest sector. În vârstă de 43 de ani, Bogdan este mândru de descendența sa din familia Brătienilor, principiile liberale fiind cele care i-au conturat cariera politică.  Este specializat în grafică publicitară și are o experiență de peste 20 de ani în mediul privat. „Dragii mei, revin Brătienii la primărie! Ce s-a făcut bine se va continua, ce s-a făcut greşit se va îndrepta, ce nu s-a făcut şi este necesar sectorului, se va face. Am acceptat această responsabilitate pentru că am în spate o echipă de oameni cu adevărat potriviţi pe care mă bazez, atât în această campanie electorală, cât, mai ales, ulterior, în Consiliul Local, pentru a pune în practică proiectele prin care vreau să construim viziunea liberală a următorilor 4 ani pentru administraţia locală a sectorului 3”, spune Bogdan Valentin Bratianu, candidat ALDE la funcția de primar al sectorului 3. 

Prezentarea video a candidatului Bogdan Valentin Bratianu poate fi găsită aici : 

https://www.facebook.com/102171051524748/posts/146280007113852/

Pentru sectorul 4 ALDE îl susține pe Adrian-Vlad Chiotan.  În vârstă de 51 de ani, Adrian este licențiat în drept, și a fost președinte – secretar de stat la Autoritatea Națională pentru Persoane cu Dizabilități. „Sunt antreprenor, manager și am activat atât în domeniul public cât și în domeniul privat. Sunt singurul candidat cu adevărat liberal pentru primăria sectorului 4 și vreau să folosesc experiența pe care am acumulat-o în schimbarea sectorului, din funcția de primar”, se prezintă canditatul la primăria sectorului 4, Adrian Vlad Chiotan. 

Prezentarea video a candidatului Adrian - Vlad Chiotan poate fi găsită aici : 

https://www.facebook.com/adrianchiotan/videos/1062436807507149

La sectorul 5, ALDE l-a desemnat candidat pentru funcția de primar pe Ion Valentin Voicu. În vârstă de 31 de ani, Valentin Voicu este acum consilier general al Municipiului București, iar anterior a fost consilier local la sectorul 3. ”Sunt mândru de realizările din mandatul de consilier local la Primăria Sectorului 3. Consider că acum pot face un pas mai departe și candidez pentru că îmi doresc, din funcția de primar al sectorului 5, să facem acest sector să arate cel puțin ca sectorul 3.  Sunt cel mai tânăr candidat la funcția de primar al sectorului 5, dar știu de ce are nevoie acest sector: investiții! Este nevoie de investiții în infrastructura școlară, investiții în reabilitarea termică a blocurilor, investiții în parcuri, investiții în rețeaua de gaze, canalizare și apa, investiții pe străzile care sunt de pământ, investiții în piețele din sector. Sunt mândru de realizările din mandatul 2012-2016 am reușit la sectorul 3 să reabilităm peste 500 de blocuri. Îmi doresc să facem acest lucru și în sectorul 5. Am reușit să modernizăm aproape toate unitățile de învățâmânt din sectorul 3. Îmi doresc să facem și acest lucru în sectorul 5. Am reușit să modernizăm, în cei patru ani de zile, toate locurile de joacă și parcurile din sectorul 3. Îmi doresc să facem acest lucru și în sectorul 5. Dezvoltăm Sectorul 5 prin investiții, a declarat Ion Valentin Voicu.

Prezentarea video a candidatului Ion Valentin Voicu poate fi găsită aici:

https://www.facebook.com/697032654017634/posts/1449991508721741/?sfnsn=mo&d=n&vh=e

Pentru sectorul 6, ALDE îl susține pe Tudor Tim Ionescu. Licențiat în comerț internațional, științe politice și drept, Tudor și-a facut mare parte din studii în Belgia. Din 2016 este consilier general al Municipiului București, cu o prezență de 100% la cele peste 70 de ședințe ale Consiliului General, dar, și mai important, cu 45 de proiecte de hotărâri de consiliu inițiate, cel mai mare număr de proiecte proprii ale vreunui consilier municipal. 

”Sunt un tânăr antreprenor crescut de bunicii săi, în spiritul respectului față de comunitate și iubire a țării, și nu mă sfiesc să spun asta, chiar dacă pentru mulți va suna desuet.  Am fost crescut să respect și să protejez natura și viața, de aceea sunt și activist pentru protecția mediului, pentru protecția și bunăstarea animalelor. Candidez pentru funcția de Primar al Sectorului 6 pentru că mă doare să văd cum acest sector, cu cel mai mare potențial de dezoltare din tot Bucureștiul, stă pe loc și nu arată așa cum ne dorim, așa cum ar trebui, așa cum merităm! Merităm un Sector 6 dezvoltat, curat, sigur și sănătos! Dacă tu dorești schimbarea, atunci împreună o putem realiza!”, spune Tudor Tim Ionescu despre motivele pentru care candidează.

Prezentarea video a candidatului Tudor Tim Ionescu poate fi găsită aici : 

https://www.facebook.com/208694883781/posts/10160262906998782/

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel