ALDE Brașov, filiala lui Daniel Zamfir, atac la Ponta: Accente arogante și cu epoleți în culise

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Biroul Politic ALDE Brașov a adoptat Rezoluția de la Brașov pentru salvarea identității liberale.

În textul rezoluției au fost lansate atacuri la adresa lui Victor Ponta, omul cu care s-a aliat Călin Popescu Tăriceanu.

”E la fel de nefiresc ca, peste noapte, noua ordine de zi să fie scrisă în agendă de domnul Ponta. O nouă ordine de zi, cu un alt candidat la prezidențiale, cu sintagme noi, de centru-stânga, cu accente arogante și cu epoleți în culise. (...) Știm că politica e arta compromisului, dar prin infiltrarea lui Ponta și Tudose, compromisul dă pe dinafară și înăbușe credința liberală. ÎNCREDEREA NOASTRĂ SE PRĂBUȘEȘTE, domnule președinte.

După ce lupul a îmbrăcat blana de oaie și a înghițit, rând pe rând, spiritul liberal, a venit rândul de a îmbrăca noi înșine cămăși cu epoleți? Nu vă lăsați amăgit. Avionul în care ați urcat a fost deturnat. Nu ne cereți să urcăm în avion cu un pirat deghizat în copilot iscusit.

(...)

Nu putem accepta în casă oameni care au stat la masă cu cei care au încurajat protocoalele secrete, cu cei care, în via lui Ghiță sau în vilele serviciilor de informații plămădeau doasare la comandă, propriilor colegi”, se arată în textul rezoluției adoptate de filiala judeţeană ALDE Braşov, condusă de senatorul Daniel Zamfir.

TEXTUL INTEGRAL POATE FI CONSULTAT AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel