ALDE, anunț important privind candidatul la Primăria București

ALDE îşi va lansa candidatul pentru Primăria Municipiului Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, copreşedintele partidului Daniel Constantin.

Întrebat dacă acest candidat va fi Călin Popescu-Tăriceanu, Constantin nu a dat un răspuns clar, precizând că ALDE se află încă într-o analiză.

'Nu aş vrea să mai dăm naştere la alte speculaţii. Ce am avut de spus pe această temă am spus, ca atare, în momentul în care o să avem un candidat pe care o să-l prezentăm, o vom face. Nu facem vreun joc, pur şi simplu suntem într-o analiză, avem sondaje care sunt în desfăşurare în momentul de faţă, analize interne pe care ni le-au pus colegii la dispoziţie şi o să luăm o decizie cu responsabilitate', a explicat liderul ALDE.

Întrebat dacă există şanse să fie depusă în ultima zi candidatura ALDE la PMB, Daniel Constantin a acceptat o astfel de posibilitate.

'Probabil că da. Vom face o analiză. În această perioadă şi sâmbăta şi duminica se pot depune candidaturi, sunt chestiuni de formă pe care le prezentăm atunci', a adăugat el. 'Şansele (lui Tăriceanu - n.r.) sunt egale cu ale oricărui alt lider din ALDE pentru a primi această responsabilitate din partea partidului. Deci suntem într-un moment de analiză', a completat preşedintele ALDE Bucureşti, Daniel Barbu, întrebat care sunt şansele ca Tăriceanu să fie candidatul ALDE la Primăria Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel