EXCLUSIV  ALDE, alianţă cu PSD la locale? Varujan Vosganian: Nu vă ascund acest lucru

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Varujan Vosganian a vorbit despre strategia pe care o va avea ALDE la alegerile locale de anul viitor şi, apoi, la cele parlamentare.

Varujan Vosganian a declarat că sunt voci în ALDE care spun că ar dori o alianţă electorală cu PSD la alegerile locale, chiar dacă partidul a părăsit coaliţia înainte de prezidenţiale.

"Noi până în ianuarie-februarie trebuie să ne evaluăm corect forţele şi să ne convingem oamenii că trebuie să mergem singuri în alegerile locale. Dacă la locale luăm 7% mergem mai departe, dar dacă luăm 3%, atunci sigur că situaţia se pune altfel. Dar, după opinia mea, există resurse.

(...) În plan local, lucrurile nu sunt aşa de clare ca la Bucureşti. Nu vă ascund că sunt unii colegi de-ai noştri care ar prefera să facă o coaliţie locală cu PSD decât cu PNL. Pentru că sunt unii de la PNL care se poartă ca nişte satrapi, tot aşa cum în alte zone sunt unii de la PSD care se poartă ca nişte satrapi. Şi sunt şi relaţii personale pe care nu putem să le negăm", a declarat deputatul Varujan Vosganian într-un interviu acordat DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel