ALDE a DECIS cu cine intră la guvernare

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor îşi păstrează consecvenţa şi va guverna alături de PSD, a declarat vineri copreşedintele ALDE Daniel Constantin, punctând că o guvernare de centru-dreapta ar fi ineficientă. 

"Ce trebuia spus s-a spus. Ne vedem de consecvenţa de care am dat dovadă în ultimul an, mai ales în perioada de campanie şi aşteptăm cu nerăbdare să începem să implementăm programul de guvernare pe care l-am agreat cu cei de la PSD", a spus Constantin, la sediul BEM, întrebat cu privire la discuţiile cu PNL pentru o eventuală guvernare. 

În opinia sa, o guvernare de centru-dreapta ar fi ineficientă. 

"Eu nu vreau să comentez nici invitaţii, nici întâlniri care au fost sau care vor fi. Eu pot să vă spun un singur lucru - suntem consecvenţi. Am dat dovadă de consecvenţă. Ne apucăm de lucru pe programul de guvernare. Nu mai există nicio cale de întoarcere. O guvernare de centru-dreapta - şi dacă ar fi aşa printr-o minune posibilă - nu ar fi eficientă. Sunt şase componente politice care cu greu ar ajunge la un consens. Eu am avut experienţa USL-ului, unde erau trei, apoi patru componente unde ne era greu să ajungem la un consens. (...) O astfel de guvernare ar fi ineficientă, dar asta este o poveste. Noi nu am luat în calcul niciodată, ne păstrăm consecvenţa şi vom guverna împreună cu PSD", a conchis Constantin. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel