EXCLUSIV  ALDE a dat LOVITURA: membru de marcă în partidul lui Tăriceanu. "Nimeni nu m-a felicitat"

Mișcare bombă în ALDE. Un om extrem de valoros din punct de vedere al experienței s-a înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica și administratorul judiciar al CET Govora, a decis să se înscris în ALDE. Despre această decizie, Remus Borza a vorbit în exclusivitate la interviurile DC News Live.

(w670)

"După ce am spus public că am intrat în ALDE, m-au asaltat zeci de prieteni și mi-au zis: 'aoleu, ai intrat în politică. De ce la ALDE'. A fost o cruntă dezamăgire. Nimeni nu m-a felicitat. Este o reacție cât se poate de firească, dar partidele sunt un rău necesar. Nu poți construi o democrație fără partide. Partidele sunt la fel de onorabile fie că vorbim de PSD, ALDE, PNL și așa mai departe. Nu la aceste construcții avem o problemă, ci la oamenii care le populează", a zis Remus Borza la DC News.

[citeste si]

"În politică este nevoie de mulți oameni: unul să te propună și altul să te susțină. (...) Nu aș fi respins o invitație în partid nici de la PSD, cu atât mai puțin de la PNL. Partidele mari care ar fi trebuit să se reformeze au dat dovadă de mult conservatorism. (...) Nu am venit să iau locul nimănui în ALDE, deși nimeni în politică nu vine cu scaunul de acasă. Este foarte mult egoism și egocentrism în politică", a mai zis Remus Borza.

"Simt ca o vocație interioară faptul că aș putea să fiu util țării. Am reușit să fac performanță la nivel micro-economic. Administrez active de peste 6 miliarde de euro în România. (...) Sunt peste 25.000 de oameni care au o pâine albă pe masă dată de mine și colegii mei. Am demonstrat că putem și am decis să trec la următorul nivel. Este nevoie de oameni care au confirmat.", a adăugat salvatorul Hidroelectrica la DC News Live.

Răspunsul integral îl găsiți începând cu minutul 27:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel