EXCLUSIV  ALDE, strategie electorală: Tăriceanu peste tot

ALDE - Calin Popescu-Tariceanu
ALDE - Calin Popescu-Tariceanu

Cum ALDE se identifică cu liderul său, Călin Popescu Tăriceanu, strategia aleasă de către formaţiunea amintită în această perioadă în care s-au strâns semnături pentru candidatura la europarlamentare a fost aceea ca preşedintele ALDE să se regăsească pe afişele pe care partidul le-a desfăşurat în ţară.

ALDE foloseşte o strategie diametral opusă faţă de cea a PSD în această perioadă în care, pe durata etapei de strângere de semnături, partidele politice au amplasat corturi şi au montat bannere şi afişe în zonele aglomerate. Dacă Partidul Social Democrat a ales să vină cu mesaje clare, ţintite, fără a pune pe afişe figurile preşedintelui partidului, Liviu Dragnea sau ale candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare, ALDE procedează altfel.

Dacă PSD a evitat să pună fotografii cu liderii săi, ALDE îl are pe preşedintele său, Călin Popescu Tăriceanu, pe toate materialele: corturi, afişe, bannere. Liderul ALDE este alăturat figurilor marcante de pe lista de candidaţi, cum ar fi Norica Nicolai şi ceilalţi, lucru remarcat de către Val Vâlcu.

"ALDE îl pune pe Tăriceanu pe orice: Tăriceanu cu Norica Nicolai, Tăriceanu cu alt candidat. Sunt afişe pe care apare liderul partidului, alături de cei consacraţi de la Parlamentul European: Tăriceanu cu fiecare candidat în parte", afirmă Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel