Al patrulea candidat la șefia FRF îl desființează pe Popescu

Al patrulea candidat se înscrie în lupta pentru președinția FRF, anunțându-și candidatura printr-un atac furibund la adresa lui Gică Popescu, unul dintre contracandidați.

Ultimul intrat în cursa pentru conducerea Federației Române de Fotbal este Sorin Răducanu, fostul atacant al lui Dinamo, FC Olt şi Sportul.

“Îmi voi depune şi eu candidatura la şefia FRF. Nu pot sta deoparte, când văd ce se întâmplă în fotbalul românesc. Nu ştiu cum poate candida un om care a furat fotbalul românesc! Gică Popescu fost prins în ofsaid şi a trebuit să dea banii înapoi. Este vorba despre 400.000 de dolari, nu de o chiflă furată de la magazin (n.r. - în 2006, Popescu a restituit statului 400.000 de dolari, reprezentînd impozitul aferent milionului de dolari primit încă din 2003 de la Galatasaray, în contul transferului fotbalistului Florin Bratu). În opinia judecătorilor care l-au condamnat, asta a făcut Gică Popescu, a furat fotbalul nostru. Fapta e faptă", a spus Sorin Răducanu, citat de libertatea.ro.

Alegerea noului președinte FRF va avea loc la 25 ianuarie 2014, la Casa Fotbalului. Ceilalți trei candidați la președinția Federației sunt Gică Popescu, Răzvan Burleanu şi Marcel Puşcaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel