Akos Mora s-a autosuspendat din PNL, dar merge mai departe cu mandatul de senator

Senatorul PNL Akos Mora, declarat incompabitil, a anunţat, joi, că se autosuspendă din partid ca să nu-i mai dea ocazia lui Victor Ponta "să spună minciuni" referitoare la situaţia sa.

"Mă autosuspend din PNL ca să nu-i mai dau ocazia lui Victor Viorel Ponta să mai repete această minciună juridică, adică faptul că sunt condamnat, cum a spus miercuri seară la dezbatere. Vreau să nu-i mai dau ocazia lui Ponta să folosească numele meu şi am decis să fac acest pas în lateral.

Nu vreau să transfer această imagine către Klaus Iohannis, ţin prea mult la PNL şi la ideea candidaturii lui Klaus Iohannis. Mandatul meu de senator are un curs ce merge mai departe. Senatul va vota, se pare, în viitorul apropiat legat de acest subiect. Există solicitări în Senat", a declarat Akos Mora, joi, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş.

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. Bogdan Chirieac: Cum ar putea pierde Victor Ponta alegerile în turul 2

Akos Mora a mai spus că în dezbaterea de miercuri seară Victor Ponta a făcut "o dezinformare intenţionată prin confuzie de termeni", precizând că el nu e condamnat, cum a spus premierul, ci are "o sentinţă definitivă de incompatibilitate".

În opinia senatorului liberal, invocarea sa ca şi "condamnat" în dezbaterea televizată de miercuri seară are rolul de a abate atenţia de la lucrurile cu adevărat importante, precum faptul că nu există nici măcar o schiţă a bugetului României pe anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel