Ajutor pentru HoReCa. Guvernul discută scutirea de la plata impozitului până la 31 decembrie

Guvernul discută scutirea de la plata impozitului specific pentru HoReCa până la 31 decembrie.

Executivul discută, joi, un proiect de ordonanță de urgență care prevede, printre altele, scutirea de la plata impozitului specific pentru HoReCa până la 31 decembrie, scrie Mediafax. 

„Este o ordonanță mai lungă. Dintre măsuri cuprinse în actul normativ - înlesniri la plată pentru obligațiile bugetare restante după data declarării stării de urgență, scutirea de la plata impozitului specific pentru HoReCa până la 31 decembrie, acordarea posibilității autorităților locale de a reduce impozitul pe clădiri, prorogarea termenelor pentru depunerea notificării privind intenția de a restructura obligațiile fiscale prevăzute de OG 6/2019, facilități fiscale acordate pentru pregătirea, organizarea și desfăcurarea Campionatului European 2020”, a anunțat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Angajaţii din HoReCA au protestat, miercuri seara, în Piaţa Victoriei, față de închiderea restaurantelor și cafenelelor. Protestatarii au susținut că vor să muncească și că sunt ignorați în loc să fie ascultați. „La desert servim faliment" sau „Meniul zilei: Şomaj" au fost doar două din mesajele de pe pancarte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel