Ajutor de la minister pentru cei cu ferme mici

Petre Daea
Petre Daea

Ministerul Agriculturii vine în sprijinul fermierilor care au afaceri mici. Se alocă o sumă considerabilă pentru consilierea în acest tip de business.

Ministerul Agriculturii achiziţionează de servicii de consiliere pentru fermierii care activează în ferme mici de la AVENSA Consulting SRL, valoarea contractului fiind de 1,3 milioane lei, potrivit unui anunţ de atribuire postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform anunţului, contractul presupune achiziţia serviciilor de consiliere în vederea asigurării serviciilor de consiliere pentru fermierii care activează în ferme mici pentru pregătirea planului de afaceri şi managementul implementării acestuia.

S-a primit o ofertă

Estimarea iniţială a valorii contractului era de 1.364.100 de lei, iar valoarea totală finală a contractului este de 1.339.100 de lei. Data atribuirii contractului este 10 mai 2018. Achiziţia a fost realizată din licitaţie deschisă. Instituţia a primit o ofertă. 

De asemenea, în anunţ se precizează că acest contract este finanţat din fonduri UE: Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel