Ai rămas fără pastă de dinți? Nu-i nimic. Folosește aceste trucuri!

foto: Freepik
foto: Freepik

E târziu și nu mai ai timp să mergi să-ți cumperi pastă de dinți? Du-te în bucătărie și caută... sarea!

Dacă ai rămas fără pastă de dinți, există câteva alternative pe care le poți utiliza pentru a-ți menține igiena orală, spun cei de la Colgate:

Bicarbonat de sodiu
Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru a curăța dinții și a elimina bacteriile. Îl poți aplica cu o periuță de dinți moale și apă.

Sare
Sarea este un dezinfectant natural și poate ajuta la curățarea dinților. Amestecă sare cu apă și folosește această soluție pentru clătirea gurii și igiena orală.

Apă oxigenată (peroxid de hidrogen)
Dacă ai peroxid de hidrogen la îndemână, poți face o soluție diluată cu apă și să clătești gura cu aceasta. Este important să nu înghiți soluția.

Frunze de mentă sau salvie
Frunzele de mentă sau salvie pot fi mestecate pentru a-ți împrospăta respirația și pentru a ajuta la curățarea dinților temporar.

Cocos și aloe
Există multe remedii naturale pentru curățarea dinților, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de arbore de ceai sau aloe vera. Acestea pot ajuta la igienizarea cavității bucale.

Este, totuși, important să te aprovizionezi cât mai repede cu o pastă de dinți profesională pentru o igienă orală corectă și completă. Dacă nu ai acces imediat la pastă de dinți, asigură-te că soluțiile alternative folosite sunt temporare și că vei reveni cât mai curând la o igienă orală adecvată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel