Ai oglindă în dormitor? Iată de ce ar trebui să o elimini imediat

Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay

Știm cu toții cât de esențial este să ne odihnim corespunzător pentru bunăstarea noastră psihofizică . Din acest motiv, atunci când sunteți pe punctul de a merge la culcare este important ca totul să fie la locul potrivit.

Sunt cei care susțin că este greșit să dormi cu oglinda în dormitor. Să încercăm să înțelegem mai bine ce se ascunde în spatele acestei sugestii.

Principiul aparține Feng Shui, o artă străveche chineză care se bazează pe echilibrele magnetice și pe forțele energetice care curg în interiorul unei case.

Potrivit Feng Shui, corpul uman are o ”aura” energetică care îl înconjoară. Așezând o oglindă în fața acesteia, rezultatul ar fi obținerea unei reflectări a energiei pe care o emanăm. În consecință, această încărcare excesivă ar avea un efect negativ, tulburându-ne somnul, scrie Korusweb.

Așadar, conform feng shui, dacă petreceți nopți nedormite, atunci puteți da vina pe oglinda din dormitor. Oglinda ar putea pune în mișcare fluxurile de energie în dormitor și să vă țină treaz, neliniștit și plin de griji.

Se mai crede și că, dacă îți poți vedea reflexia în oglindă în timp ce te întinzi pe pat, vei aduce o a treia persoană în relația ta.

Dar este realist să ai un dormitor fără oglindă? Din fericire, nu trebuie să renunți la toate oglinzile tale. Pur și simplu așezați oglinzi pe interiorul ușilor dulapului (care pot fi închise când nu este necesar) sau acoperiți-le atunci când dormiți.

 

Dimensiunile oglinzilor din casa ta, potrivit Feng Shui

Să ne concentrăm acum asupra dimensiunilor corecte pe care ar trebui să le aibă o oglindă.

Pentru a crea echilibrul corect, este important ca oglinda să fie proporțională cu restul încăperii. În special cea folosită pentru îmbrăcat, ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține toată reflexia.

Modul în care oglinzile sunt atârnate pe perete este, de asemenea, crucial, atunci când imaginea reflectată are suficient spațiu în jurul ei, îți va crește percepția asupra rezistenței și siguranței.

Amplasarea oglinzii, potrivit Feng Shui

 În feng shui plasarea oglinzilor este foarte importantă. Dacă se face corect, puterea oglinzilor vă dublează simbolic bogăția, sănătatea și fericirea. Cu toate acestea, atunci când plasarea oglinzii feng shui nu este corectă, aceasta poate face mult rău.

Pentru a avea o plasare bună a oglinzii feng shui, există lucruri pe care oglinda dvs. nu trebuie să le reflecte niciodată:

- uși și ferestre

- pat 

- toaleta

- flăcări în bucătării 

- o altă oglindă 

- dezordine 

- colțuri ascuțite ale mobilierului sau pereților.

Oglinzile sunt cel mai bine plasate în zonele de living și în zonele de luat masa. Oglinda care reflectă mâncarea pe masă crează iluzia de abundență și bogăția. Asigurați-vă că oglinda nu reflectă intrarea sau orice altă ușă și fereastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel