Ai întrebări pentru Marcel Vela? ACUM e momentul! ”Nu am uitat”

Foto: Facebook / Marcel Vela
Foto: Facebook / Marcel Vela

Marcel Vela a transmis un mesaj în care așteaptă întrebările cetățenilor. 

"Dragi prieteni, care este farmecul acestei rețele de socializare? În primul rând, faptul că putem interacționa (chiar dacă doar virtual pentru moment), faptul că pot primi feedback-ul dumneavoastră și, mai ales, că pot simți ce întrebări vă frământă.

Când am început această serie de întrebări și răspunsuri, iar mai nou, săptămâna trecută m-am și auzit telefonic cu dumneavoastră, nu am avut în minte un plan elaborat minuțios. De fapt, am avut un singur gând, cum pot veni în ajutorul vostru și, ca întotdeauna, comunicarea a fost, este și va fi cheia rezolvării în orice situație.

Ca atare, nu am uitat că astăzi este ziua dedicată întrebărilor dumneavoastră, le aștept aici printr-un comentariu la această postare. Pentru apelul telefonic vă rog ca, pe lângă întrebarea din comentariu, să-mi transmiteți aceeași întrebare și printr-un mesaj privat (tot pe această pagină, pe messenger), împreună cu numărul de telefon la care puteți fi contactat(ă). Ne vedem și ne auzim mâine!", a scris Marcel Vela pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel