Ai această bancnotă acasă? Te poate îmbogăţi!

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Dacă mai ai această bancnotă undeva prin casă sau în colecţia de obiecte vechi, ar fi bine să o scoți la vânzare!

Colecționarii sunt dispuși să dea sume impresionante pentru anumite obiecte vechi care pot fi găsite pe internet. De pildă, cei care sunt pasionați de monede sau bancnote rare sunt dispuși să plătească bani frumoși pentru a-și completa colecția.

O astfel de bancnotă, pe care colecționarii o vânează în ultima vreme, este celebra bancnotă de 100 de lei din perioada comunistă, pe care apare chipul lui Nicolae Bălcescu. Dacă încă o mai ai, trebuie să știi că în 2023 are valoare mare. Pe site-ul OLX apar din ce în ce mai frecvent astfel de anunțuri. 

Cu cât se vinde bancnota de 100 de lei

Tocmai pentru că există o cerere atât de mare, cei care se află în posesia unor astfel de bancnote și monede ridică prețurile de la o zi la alta. De exemplu, într-un anunț de pe site-ul menționat, un vânzător anunța că are de vânzare o bancnotă care datează din anul 1966 și care are printat pe ea chipul lui Nicolae Bălcescu. Este vorba despre o bancnotă de 100 de lei. Pentru aceasta, vânzătorul cere, nu mai puțin de, 2.500 de lei. Acesta a menționat faptul că nu este dispus să accepte schimburi. Este doar un exemplu din alte sute de anunţuri similare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel