Manchester City - Arsenal. Aguero, hat-trick

Aguero
Aguero

Atacantul argentinian Sergio Aguero a reuşit un hat-trick pentru Manchester City, campioana en titre a Angliei, care s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, în faţa formaţiei Arsenal Londra, duminică seara, în derby-ul etapei a 25-a din Premier League. 

Aguero a deschis scorul după doar 48 de secunde de joc, însă Arsenal a egalat zece minute mai târziu, prin francezul Laurent Koscielny. Tot golgheterul sud-american i-a readus pe "cetăţeni" în avantaj, în finalul reprizei secunde (min.44), iar apoi a stabilit rezultatul final, în partea a doua a întâlnirii de pe Etihad Stadium (min.61). Acesta este al zecea hat-trick reuşit în Premier League de Sergio Aguero, atacantul lui City fiind depăşit doar de fostul internaţional englez Alan Shearer, autorul a 11 triple în campionatul englez. 

Aguero, golgheterul all-time al lui Manchester City, a ajuns la 20 de goluri marcate pentru echipa sa, în toate competiţiile, de la debutul acestui sezon. În urma acestui succes, Manchester City s-a apropiat la două puncte de liderul FC Liverpool, care va juca luni, în deplasare, cu West Ham United. 

Vezi şi: Dăncilă, discuție cu Toader

Dieta braziliană. Slăbești mai repede decât credeai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel