Aglomerație NEBUNĂ pe DN1. Năstase: Autostrada care putea fi gata acum 7 ani, dacă nu rupea Băsescu contractul

Astăzi, a fost o adevărată nebunie pe Valea Prahovei. Șoferii au făcut chiar și șapte ore pe un drum de două ore. Mulți s-au mirat de știrile în care se transmitea că se circulă cu 5 km/h, pentru că ei stăteau. Alții se întrebau dacă sunt și politicieni care stau în coloană. Adrian Năstase, la sfârșitul anului 2019, scria un mesaj dur chiar despre DN1 și autostrada ce ar fi putut fi gata acum 7 ani, dacă nu rupea Băsescu contractul. 

Mesajul lui Adrian Năstase, postat în 30 decembrie 2019, merită reluat astăzi, în contextul aglomerației de pe DN1: 

”Ieri, pentru a parcurge o distanta scurta pe DN1, de la Brasov la Predeal, a fost nevoie de 3 ore! Situatia a fost la fel, pe toata Valea Prahovei. Poate chiar mai rea fata de anii anteriori. Pe tot felul de bloguri # sunt injurate autoritatile. Care autoritati?

In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata incă de acum 7 ani.

Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de „tain" pentru premierul Frantei, Raffarin. Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, zilele acestea, pe DN 1, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu. Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii – voiam eu să-mi „trag" autostrada ca să ajung la Cornu. Nu cred că el nu stia că localitatea Comarnic – de unde ar fi pornit autostrada spre Brasov – se află DUPA localitatea Cornu. Unii l-au crezut. Si l-au mai crezut inca o data, in 2009. Apoi l-au crezut de doua ori pe Iohannis care, pentru a ajunge, saptamanal, la Sibiu, nu trece pe Valea Prahovei”, a fost mesajul lui Adrian Năstase, de pe blogul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel