EXCLUSIV  AGLOMERAȚIE după starea de urgență. Primarul Tudorache: Oamenii și-au dat seama că nu trebuiau să se înghesuie

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a explicat cum s-a făcut aglomerație la Taxe și Impozite, după starea de urgență.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a explicat cum s-a făcut aglomerație la Taxe și Impozite, după starea de urgență, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

„Am avut două luni închisă Direcția de Taxe și Impozite și automat s-a simțit la buget că n-au mai venit încasări. Online s-a putut plăti, dar marea parte, vă spun eu, veneau și plăteau fizic. Așa era obișnuința, se putea plăti și online", a explicat politicianul.

Nu se poate face programare?

„Dar nu ar putea fi programați? Azi vine cu litera A, mâine vine cu litera B", a întrebat jurnalistul Val Vâlcu, făcând referire la bulucul de oameni care se strâng în același loc, contrar recomandărilor medicilor.

„Nu poți. Ei vin... vă dați seama, luni a fost o zi mai dificilă pentru că au venit toți buluc, apoi marți la fel. Pe urmă, oamenii și-au dat seama că nu trebuiau să se înghesuie de luni, au la dispoziție două săptămâni, trei săptămâni", a explicat primarul. „E coadă la Impozite și Taxe. Sunt oameni responsabili", a glumit el.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel