Agenția Europeană a Medicamentului. Gorghiu: La Timișoara avea mai mult succes

Comisia Europeana
Comisia Europeana

Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Timişoara, că aducerea Agenţiei Europene a Medicamentului în România este posibil să fi avut mai mult succes dacă oraşul de pe Bega ar fi fost recomandat ca locaţie, întrucât numele acestuia era mai cunoscut datorită titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021. 

Gorghiu a spus că, pe subiectul respectiv, ţara noastră se îndreaptă spre un eşec răsunător, pe care ea l-a prevăzut de peste o jumătate de an. 

Spun de mai bine de jumătate de an că este prost pregătit dosarul, că este superficial, că nu s-au făcut suficiente eforturi de lobby pentru a putea aduce Agenţia Europeană a Medicamentului în Bucureşti. Poate că era mai bună o propunere ca Timişoara să fi fost propusă ca locaţie, poate ar fi fost mai inspirată, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă. 

Ea a susţinut că cel mai mult se simte deranjată de faptul că pentru un dosar neprofesionist, acum este acuzată slaba jurizare a acestuia. 

A găsi tot timpul în partenerii europeni problema - cum acuzăm multinaţionalele, corporaţiile, băncile că din cauza lor s-au luat aceste măsuri financiar - bugetare, înseamnă că avem o problemă şi cu această agenţie, a afirmat Gorghiu, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel