EXCLUSIV  AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Fondurile totale pentru acest program se ridică la 850 de milioane de lei. Deja în proiect sunt implicate 34.000 de gospodării. 

Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, a fost invitatul DCNewsTV, DCNews și DCBusiness. El a vorbit, în cadrul emisiunii, despre ”Prima Conectare”, proiect finanțat din fondurile PNRR. ”Este un program rezultat din PNRR, am avut deja două sesiuni de finanțare” a spus Laurențiu Neculaescu, precizând că miercuri au fost aprobate contracte noi de 48 de mil. lei. ”În cele două sesiuni derulate până acum, avem undeva în jur de 300 de mil. lei contractați și undeva la 34.000 de gospodării care vor beneficia de branșamentele de apă și canal” a continuat președintele AFM. 

”Deci pe de-o parte finanțați apa și canalul, pe de altă parte prin PNRR, deci cu alți bani, finanțați prima conectare pentru familiile defavorizate, să aduceți civilizația în casa omului” a remarcat Bogdan Chirieac. 

Laurențiu Neculaescu a confirmat, venind cu precizări: ”Da, eligibili aici sunt cei cu venituri reduse. Trebuie să aibă sub 1700 de lei net/membru de familie și beneficiază de o finanțare acordată de AFM de 1900 de euro pentru fiecare gospodărie pentru branșamentul de apă și canal”. 

Bugetul total acordat acestui proiect este 850 milioane de lei. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel